Grilované avokádo plnené s blanžírovaným tuniakom bielym (SERRATS)

Grilované avokádo plnené s blanžírovaným tuniakom bielym (SERRATS)

Dnes vám odporúčame vyskúšať nový recept: chutné grilované avokádo plnené s blanžírovaným tuniakom bielym od Serrats. Budete si olizovať prsty! Ingrediencie na prípravu grilovaného avokáda plneného s tuniakom bielym.

 

Ingrediencie:

     Avokádo - 2

    Červená cibuľa - 1

    Nasekaná petržlenová vňať - 1 lyžička

    Olivy - podľa chuti

    Paradajka - 1

    Biely tuniak v olivovom oleji

    Soľ

    Citrónová šťava

 

Príprava:

  1. Cibuľu nakrájame na pásiky julienne a dáme do misky s citrónom a štipkou soli. Odložíme.
  2. Paradajku ošúpeme a nakrájame na plátky. Odložíme.
  3. Tuniakové filety (lomos – chrbtovú časť) z tuniaka bielého oddelíme na väčšie kusy.
  4. Rozpálime gril a navrch poukladáme avokádo prekrojené na polovice.
  5. Nechajte zhnednúť dve minúty z každej strany.
  6. V *miske zmiešame červenú cibuľu, ktorá už bude nakladaná, s olivami a petržlenovou vňaťou.
  7. Avokádo dajte na tanier veľmi opatrne, sú veľmi jemné.
  8. Dierku v avokáde naplníme z *misky, pridáme filety z tuniaka bielého a dochutíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

    Ihneď podávame na plátkoch paradajok.

 

Všetky komentáre