Štvorce z lístkového cesta s bielym tuniakom

Štvorce z lístkového cesta s bielym tuniakom

Suroviny

  • 1 konzerva de bieleho tuniaka “Serrats”, 120 g 
  • Lístkové cesto
  • 1 veľká paradajka
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • 1 zelená paprika 
  • 1 červená paprika

Príprava

  • Paradajku nakrájame na kolieska, cibuľu, zelenú aj červenú papriku na tenké pásiky.
  • Na plát lístkového cesta uložíme paradajku, na ňu cibuľu a zakončíme vrstvou paprík.
  • Osolíme a okoreníme.
  • Pridáme podľa chuti bieleho tuniaka a po vrchu posypeme oreganom.
  • Pokvapkáme olivovým olejom.
  • Vložíme do rúry a pečieme, pričom dodržíme teplotu a čas, uvedený výrobcom lístkového cesta.

Všetky komentáre