Paradajkový šalát s COGOTE – horná chrbtová časť / Tuniak biely (dlhoplutvý) Thunnus Alalunga / SERRATS

Paradajkový šalát s COGOTE – horná chrbtová časť / Tuniak biely (dlhoplutvý) Thunnus Alalunga / SERRATS



Keďže sa jedná o kvalitu, je potrebných naozaj veľmi málo ingrediencií. Dôkazom toho je lahodný paradajkový šalát s COGOTE – Tuniak Biely SERRATS. Počas leta, nič sa nevyrovná chutnej paradajke s tuniakom bielym a s paprikou (baranie rohy) ... A ak použijeme aj jednu z najvzácnejších častí tuniaka bieleho, ako je COGOTE – šija (horná záhlavná časť), ten pôžitok je neopísateľný. Pretože COGOTE je jednou z najviac neznámych častí Tuniaka bieleho, možno preto, že existuje len veľmi málo výrobcov, ktorý zachovajú túto tradíciu nedotknutú. A spolu s ventrescou (brušná časť)  je to jedna z najkrajších a najchutnejších častí našej milovanej «thunnus allalunga» alebo «bonito del norte» (Tuniak biely) a nachádza sa v strednom bode šťavnatosti a hladkej textúry medzi Lomos a ventrescou. Okrem toho sa dnes postaráme o každý detail tohto šalátu, jednoduchého, ale lahodného, ​​s himalájskou ružovou soľou, nádychom korenia...

 Ingrediencie:

    čerstvá paradajka – podľa vlastného výberu

    COGOTE – horná záhlavná časť Tuniak biely SERRATS

    chilli papričky alebo Baranie rohy

    Himalájska ružová soľ

    čerstvo mleté ​​čierne korenie

    Olivový olej - (zo samotnej konzervy)

Vypracovanie:

    Paradajku nakrájajte na plátky a vložte do misky.

    Na vrch dáme COGOTE filety z Tuniaka bieleho.

    Pridajte niekoľko nakrájaných paprík a dve celé na ozdobenie.

Všetky komentáre