Bonito Bonbóny (expresný recept) „Bombones de bonito“

Bonito Bonbóny (expresný recept) „Bombones de bonito“

Bonito Bonbóny (expresný recept) „Bombones de bonito“

 

Po horúčavách je čas vrátiť sa do normálu. To však neznamená prestať si vychutnávať alebo vzdať sa chuti po zdravých bonbónoch. A ochutnať tieto krásne čokolády, ktoré nám Silvia posiela, z My Sweet Temptation. Expresný recept ideálny na to, aby sme si cez víkend dopriali malé špeciálne predjedlo.

 

Tieto tuniakové čokolády sa pripravujú v mikrovlnnej rúre a ich príprava je veľmi jednoduchá. Prísady musíme len rozdrviť mixérom, naliať zmes do formy a vložiť do mikrovlnnej rúry. Trochu dekoratívneho dotyku a voila! Ľahký a chutný snack pripravený okamžite z plechovky.

 

Ingrediencie:

    Biely tuniak (SERRATS) v olivovom oleji - 130 g

    Majonéza - polievková lyžica

    Kečup - polievková lyžica

    Vajíčko - 1

    Oregano - 1/4 lyžičky

    Na ozdobu:

    Majonéza - polievková lyžica

    Kečup - polievková lyžica

    Petržlen

 

Príprava:

    Do misky dáme tuniaka, majonézu, kečup, vajíčko a oregano. Rozdrvíme mixérom.

    Vymastite silikónovú formu na výrobu čokolády a zmes nalejte do každej dutiny.

    Vložte do mikrovlnnej rúry na 1 minútu pri 1000W.

    Popicháme špáradlom a ak vidíme, že ešte nie sú dobre urobené, priložíme ich trochu dlhšie.

    Na ozdobenie zmiešame majonézu s kečupom a pomocou čajovej lyžičky dáme trochu navrch každej bonbóny. Navrch položíme vetvičku petržlenovej vňate.

Rýchly, jednoduchý a chutný recept. Stredomorská kuchyňa.

Ďakujeme za pozornosť a prajeme Vám dobrú chuť.

Všetky komentáre