Tatársky biftek z lososa a sardel v octovom náleve

Tatársky biftek z lososa a sardel v octovom náleve

Suroviny

  • 4 sardely v octovom náleve “Serrats” 
  • 400 g čerstvého lososa
  • 2 polievkové lyžice bieleho vína
  • 1 lyžička cukru
  • 1 šalotka
  • 2 polievkové lyžice olivového oleja 
  • Soľ a korenie

Príprava

  • Očistíme lososa, povyberáme z neho kosti a zomelieme ho na mäsovom mlynčeku.
  • Sardely nakrájame na drobné kocky.
  • Šalotku nasekáme nadrobno.
  • Zmiešame všetky suroviny, osolíme ich a okoreníme.
  • Na 15 minút odložíme do chladničky.
  • Podávame v jedotlivých formičkách, ktoré ozdobíme kôpkou kaviáru.
Do tohto receptu môžeme pridať avokádo a paradajky.

Všetky komentáre