Ryžový šalát s hornou chrbtovou časťou z bieleho tuniaka

Ryžový šalát s hornou chrbtovou časťou z bieleho tuniaka

Suroviny

  • 1 konzerva hornej chrbtovej časti z bieleho tuniaka “Serrats”, 120 g
  • Ryža
  • Neúdená šunka
  • Šalátová paradajka
  • Zrejúci syr
  • Špičky špargle
  • Balzamikový ocot z Modeny
  • Olivový olej
  • Soľ

Príprava

  • Ryžu dáme variť.
  • Zatiaľ si nakrájame na malé kocky paradajku, neúdenú šunku, špičky špargle a zrejúci syr.
  • Keď je ryža hotová a vlažná (môže sa servírovať aj studená), pridáme do nej všetko, čo sme nakrájali na kocky, a hornú chrbtovú časť z bieleho tuniaka, ktorú jemne rozdrobíme.
  • Zmes na záver dochutíme trochou balzamikového octu z Modeny, olivovým olejom a soľou. Jemne premiešame.

Všetky komentáre