• Balenie
100% Prírodný
IFS Global Markets Food
Food and Drug Administration



O Beneolive

 

Beneolivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.

Len 20 km od Stredozemného mora a obklopené pomarančovníkmi a citrónovníkmi sa ich olivovníky pestujú s osobitnou starostlivosťou, čo je v každom zmysle vyjadrené v pracovnej filozofii Beneoliva. Autenticita, originalita, výraz, vôňa a predovšetkým vášeň pre maličkosti sa harmonicky spájajú, aby sa dosiahli vysoko kvalitné oleje.

 

Skorý zber umožňuje oleju Beneoliva dosiahnuť všetku svoju nádheru.

Tím inžinierov kontroluje dozrievanie ovocia každý deň a rozhoduje o optimálnom čase zberu, aby si vzácne tekuté zlato zachovalo čo najlepšie organoleptické vlastnosti.

Tento zber sa vykonáva ručne, pomocou ručných vibrátorov a vyraďovaním akéhokoľvek iného typu mechanického zberu, ktorý by síce mohol byť pre spoločnosť ekonomicky výhodnejší, ale znížil by kvalitu konečného výsledku v dôsledku utrpenia spôsobeného jednak ovocie a strom.

 

Čas, ktorý uplynie medzi zberom a lisovaním, je skrátený na minimum, keďže lisovňa oleja sa nachádza len pár metrov od fariem, kde sa pestujú olivovníky, čo je veľmi dôležitý detail pre získanie najvyššej kvality extra panenského olivového oleja Beneoliva.

Extrakcia sa vykonáva za studena (20 °C – 22 °C; 68,0 °F – 71,6 °F), a keď sa tekuté zlato získa, uloží sa do chladnej miestnosti, ktorá udržuje rovnakú teplotu počas celého roka a do nádrží z z ktorého bol extrahovaný kyslík, aby sa zaručilo, že vzácne tekuté zlato nestratí žiadnu zo svojich organoleptických vlastností.



O Beneolive

 

Beneolivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.

Len 20 km od Stredozemného mora a obklopené pomarančovníkmi a citrónovníkmi sa ich olivovníky pestujú s osobitnou starostlivosťou, čo je v každom zmysle vyjadrené v pracovnej filozofii Beneoliva. Autenticita, originalita, výraz, vôňa a predovšetkým vášeň pre maličkosti sa harmonicky spájajú, aby sa dosiahli vysoko kvalitné oleje.

 

Skorý zber umožňuje oleju Beneoliva dosiahnuť všetku svoju nádheru.

Tím inžinierov kontroluje dozrievanie ovocia každý deň a rozhoduje o optimálnom čase zberu, aby si vzácne tekuté zlato zachovalo čo najlepšie organoleptické vlastnosti.

Tento zber sa vykonáva ručne, pomocou ručných vibrátorov a vyraďovaním akéhokoľvek iného typu mechanického zberu, ktorý by síce mohol byť pre spoločnosť ekonomicky výhodnejší, ale znížil by kvalitu konečného výsledku v dôsledku utrpenia spôsobeného jednak ovocie a strom.

 

Čas, ktorý uplynie medzi zberom a lisovaním, je skrátený na minimum, keďže lisovňa oleja sa nachádza len pár metrov od fariem, kde sa pestujú olivovníky, čo je veľmi dôležitý detail pre získanie najvyššej kvality extra panenského olivového oleja Beneoliva.

Extrakcia sa vykonáva za studena (20 °C – 22 °C; 68,0 °F – 71,6 °F), a keď sa tekuté zlato získa, uloží sa do chladnej miestnosti, ktorá udržuje rovnakú teplotu počas celého roka a do nádrží z z ktorého bol extrahovaný kyslík, aby sa zaručilo, že vzácne tekuté zlato nestratí žiadnu zo svojich organoleptických vlastností.

8437011117336

Tabuľka dát

Typ balenia
V skle (vrchnák bez BPA)
Podľa nálevu
Extra Virgin Olive Oil
Vínny ocot
Objem
500 ml

Mohlo by vás zaujať aj

Podobné produkty, ktoré sa páčili ostatným

V rovnakej kategórií

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: