Zoznam produktov značky Extra Virgin Olive Oil

Superior Extra Virgin Olive Oil Premium Señorio de Jaime Rosell

Beneoliva

  • Beneoliva
  • Benejúzar (Alicante), Comunidad Valenciana, España
  • Extra Virgin Olive Oil
  • Aceite de Oliva Virgen Extra.
  • IGP, DOP, and Organic (Bio) and flavored products are available.
  • Multiple International awards: London IOOC 2021, Dubai Oil Competition 2022 and 2021, OliVinus 2019, Berlin 2021, Canada CIOOC 2021, Los Angeles Fairplex 2020...

About Beneoliva

Beneoliva oils are born in the ‘Vega Baja del Segura’, known as ‘The Garden of Europe’.
Just 20 km away from the Mediterranean Sea and surrounded by orange and lemon trees, their olive trees are cultivate with special care, something expressed in every sense in the working philosophy of Beneoliva. Authenticity, originality, expression, aroma and above all, passion for the small things, come together harmoniously to achieve high quality oils.

The early harvest allows Beneoliva oil to reach all its splendor.
A team of engineers review the ripening of the fruit day by day and decide the optimal time to harvest so that the precious liquid gold retains the most possible organoleptic qualities.
This harvest is done by hand, with the help of manual vibrators, and discarding any other type of mechanical collection that, although it could be more economically beneficial for the company, would reduce the quality of the final result due to the suffering created both to the fruit and to the tree.

The time elapsed between harvesting and pressing is reduced to a minimum since the oil mill is located only a few meters from the farms where the olive trees are grown, this being a very important detail to obtain the highest quality in Beneoliva Extra Virgin Olive Oil.
The extraction is done cold (20°C-22°C; 68.0°F-71.6°F), and once the liquid gold is obtained, it is deposited in a cold room that keeps the same temperature throughout the year and in tanks from which the oxygen has been extracted to guarantee that the precious liquid gold does not lose any of its organoleptic qualities.

 


O Beneolive

 

Beneolivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.

Len 20 km od Stredozemného mora a obklopené pomarančovníkmi a citrónovníkmi sa ich olivovníky pestujú s osobitnou starostlivosťou, čo je v každom zmysle vyjadrené v pracovnej filozofii Beneoliva. Autenticita, originalita, výraz, vôňa a predovšetkým vášeň pre maličkosti sa harmonicky spájajú, aby sa dosiahli vysoko kvalitné oleje.

 

Skorý zber umožňuje oleju Beneoliva dosiahnuť všetku svoju nádheru.

Tím inžinierov kontroluje dozrievanie ovocia každý deň a rozhoduje o optimálnom čase zberu, aby si vzácne tekuté zlato zachovalo čo najlepšie organoleptické vlastnosti.

Tento zber sa vykonáva ručne, pomocou ručných vibrátorov a vyraďovaním akéhokoľvek iného typu mechanického zberu, ktorý by síce mohol byť pre spoločnosť ekonomicky výhodnejší, ale znížil by kvalitu konečného výsledku v dôsledku utrpenia spôsobeného jednak ovocie a strom.

 

Čas, ktorý uplynie medzi zberom a lisovaním, je skrátený na minimum, keďže lisovňa oleja sa nachádza len pár metrov od fariem, kde sa pestujú olivovníky, čo je veľmi dôležitý detail pre získanie najvyššej kvality extra panenského olivového oleja Beneoliva.

Extrakcia sa vykonáva za studena (20 °C – 22 °C; 68,0 °F – 71,6 °F), a keď sa tekuté zlato získa, uloží sa do chladnej miestnosti, ktorá udržuje rovnakú teplotu počas celého roka a do nádrží z z ktorého bol extrahovaný kyslík, aby sa zaručilo, že vzácne tekuté zlato nestratí žiadnu zo svojich organoleptických vlastností.

 

Extra Virgin Olive Oil 1st day of harvesting Señorío de Jaime Rosell

Limitovaná edícia našej odrody Picual v prvý deň zberu, kedy sú olivy ešte dozrievajú do zelenosti. Skorý zber a výroba na začiatku októbra, spolu s malou filtráciou robia tento olej úplne odlišný a neporovnateľný s akýmkoľvek iným olejom pokiaľ ide o chuť, arómu a textúru.

AOVE intenzívnej zelenej vône, v ktorej nájdeme zelené, čerstvé a príjemné stopy pripomínajúce čerstvo nasekanú trávu. So stredným dotykom horkosti a pikantnosti pretrváva spolu s pocitom sviežosti, ktoré sa časom predlžujú.

Krajina pôvodu: Benejúzar, Alicante, Španielsko.
Beneolivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.
Objem: 500ml
Variety: PICUAL

2021  DUBAI GOLD MEDAL.png


Beneolivové Extra Panenské Olivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.

Len 20 km od Stredozemného mora a obklopené pomarančovníkmi a citrónovníkmi sa ich olivovníky pestujú s osobitnou starostlivosťou, čo je v každom zmysle vyjadrené v pracovnej filozofii Beneoliva. Autenticita, originalita, výraz, vôňa a predovšetkým vášeň pre maličkosti sa harmonicky spájajú, aby sa dosiahli vysoko kvalitné oleje.

Krajina pôvodu: Benejúzar, Alicante, Španielsko.
Objem: 500 ml

2021  DUBAI GOLD MEDAL.png6_12.jpg

Beneolivové Extra Panenské Olivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.

AOVE 100% mediterran - AOVE 100% stredomorský.

ARBEQUINA:  je jemná, ľahká a sladká odroda s delikátnou textúrou. AOVE Arbequina, vďaka svojej jemnosti a ľahkosti je vhodná k čerstvej alebo varenej zelenine, rybám pripraveným na pare, ale taktiež k iným jemným pokrmom, omáčkam a koláčom, keďže jej chuť neprekrýva chute ostatných potravín.

Krajina pôvodu: Benejúzar, Alicante, Španielsko.
Objem: 500ml

6_12.jpg

Beneolivové Extra Panenské Olivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.

Len 20 km od Stredozemného mora a obklopené pomarančovníkmi a citrónovníkmi sa ich olivovníky pestujú s osobitnou starostlivosťou, čo je v každom zmysle vyjadrené v pracovnej filozofii Beneoliva. Autenticita, originalita, výraz, vôňa a predovšetkým vášeň pre maličkosti sa harmonicky spájajú, aby sa dosiahli vysoko kvalitné oleje.

Krajina pôvodu: Benejúzar, Alicante, Španielsko.
Objem: 500 ml

6_12.jpg

Maximum Señorio de Jaime Rosell

Tento Prémiový Extra Panenský Olivový olej je vyrobený z olív arbequina, ktoré boli zozbierané v čase ich najväčšej zrelosti, čo má za následok jedinečú a výnimočnú arómu, textúru, farbu a chuť.

Na zber olív sa nepoužíva žiadne mechanické vybavenie, olivy sa zbierajú ručne a okamžite sa prevážajú do nášho mlyna, kde sa z nich pri nízkych teplotách extrahuje náš vzácny olej, aby sa následne do plnenia uskladnili v chladených miestnostiach, v nádobách s inertnou atmosférou.

Krajina pôvodu: Benejúzar, Alicante, Španielsko.
Beneolivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.
Objem: 250ml

2021  DUBAI GOLD MEDAL.png6_12.jpg