HANDMADE
SUPERIOR OCENENIE
IFS Global Markets Food
Food and Drug Administration

19 str.png

(1052) ZLOŽENIE
Extra Panensky A.O.V.E. BOMBACHA RED LINES (Ceramic)
Olivový olej výberovej kategórie SUOPERIOR získaný priamo z olív a výlučne mechanickým spôsobom.
Odroda: Arbequina
Lot: 2302LCA422
Extrakcia sa vykonáva za studena (20 °C – 22 °C; 68,0 °F – 71,6 °F)

Skladovanie olivového oleja:
Pri teplote nižšej ako 5°C začínajú voskové častice tuhnúť a vytvárajú sa olejové zrazeniny, čo svedčí o kvalite a prírodnom pôvode olivového oleja. Po obnovení teploty prostredia nad 5°C sa voskové častice rozpustia a olej bude znovu číry bez negatívnych zmien na zloženie či výživové hodnoty.
Skladujte v chlade (18°C -22°C) a na tmavom mieste.

Výživové hodnoty na 100ml výrobku

Energetická hodnota [KJl]: 3404
Energetická hodnota [Kcal]: 828
Tuky [Gram]: 92
-nasýtené [Gram]: 13
-mononenasýtené [Gram]: 72
-polynenasýtené [Gram]: 7
Sacharidy [Gram]: 0
Cukor [Gram]: 0
Proteíny, Bielkoviny [Gram]: 0
Soľ (NaCl) : 0

Chráňte pred svetlom a skladujte v chladnom a suchom prostredí.



O Beneolive

 

Beneolivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.

Len 20 km od Stredozemného mora a obklopené pomarančovníkmi a citrónovníkmi sa ich olivovníky pestujú s osobitnou starostlivosťou, čo je v každom zmysle vyjadrené v pracovnej filozofii Beneoliva. Autenticita, originalita, výraz, vôňa a predovšetkým vášeň pre maličkosti sa harmonicky spájajú, aby sa dosiahli vysoko kvalitné oleje.

 

Skorý zber umožňuje oleju Beneoliva dosiahnuť všetku svoju nádheru.

Tím inžinierov kontroluje dozrievanie ovocia každý deň a rozhoduje o optimálnom čase zberu, aby si vzácne tekuté zlato zachovalo čo najlepšie organoleptické vlastnosti.

Tento zber sa vykonáva ručne, pomocou ručných vibrátorov a vyraďovaním akéhokoľvek iného typu mechanického zberu, ktorý by síce mohol byť pre spoločnosť ekonomicky výhodnejší, ale znížil by kvalitu konečného výsledku v dôsledku utrpenia spôsobeného jednak ovocie a strom.

 

Čas, ktorý uplynie medzi zberom a lisovaním, je skrátený na minimum, keďže lisovňa oleja sa nachádza len pár metrov od fariem, kde sa pestujú olivovníky, čo je veľmi dôležitý detail pre získanie najvyššej kvality extra panenského olivového oleja Beneoliva.

Extrakcia sa vykonáva za studena (20 °C – 22 °C; 68,0 °F – 71,6 °F), a keď sa tekuté zlato získa, uloží sa do chladnej miestnosti, ktorá udržuje rovnakú teplotu počas celého roka a do nádrží z z ktorého bol extrahovaný kyslík, aby sa zaručilo, že vzácne tekuté zlato nestratí žiadnu zo svojich organoleptických vlastností.

8436583540251

Tabuľka dát

Typ balenia
Keramika
Podľa nálevu
Extra Virgin Olive Oil
Objem
500 ml

Mohlo by vás zaujať aj

Podobné produkty, ktoré sa páčili ostatným

V rovnakej kategórií

5 ďalších produktov v rovnakej kategórii: