Dolphin Safe Certification
Premium Quality
IFS Food


 Filetes de Atún Claro - en aceite de oliva con jalapeño 
Ref.č.
620008

Zloženie: tuniak žltoplutvý (Thunnus Albacares), olivový olej, jedlá soľ, paprička Jalapeño

Nádoba: v sklenenom pohári, vrchnák bez BPA (bez ťažkých kovov) objem 180ml

Alergény:  Ryby a výrobky z nich

Hmotnosť netto:  165 g     

Hmotnosť pevného podielu:  110 g

Krajina pôvodu:  Španielsko
Rybolovná oblasť: Kantábrijskémore (Mar Cantábrico)

Skladovanie:
Skladovať v suchu, chrániť pred pôsobením priameho slnečného žiarenia a pred mrazom.

Pri izbovej teplote
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 3 dní.

   Výživové hodnoty na 100g výrobku

   Energetická hodnota

 1550 kJ / 369 Kcal

   Tuky

   31,8 g

 - z toho nasýtené mastné kyseliny

   6,7 g

   Sacharidy

   1,6 g

 - z toho cukry

   1,4 g

   Bielkoviny

   18,6 g

   Soľ

   1,2 g

Uvedené informácie sa môžu líšiť v závislosti na výrobkoch. Ďakujeme Vám za pochopenie.

omega_3.jpg

ZLOŽENIE
Tuniakžltoplutvý (Thunnus Albacares),
LOMOS - chrbtová časť,
olivový olej, jedlá soľ, paprička Jalapeño.
ALERGÉNY
Ryby a výrobky z nich
Výživové hodnoty na 100g výrobku
Energetická hodnota [Kcal]: 369
Energetická hodnota [KJ]: 1550
Tuky [Gram]: 31,8
z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram]: 6,7
Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram]: 1,6
z toho cukry [Gram]: 1,4
Vláknina
Bielkoviny (Proteíny) [Gram]: 18,6
Soľ (NaCl) [Gram]: 1,2
ĎALŠIE INFORMÁCIE

Hmotnosť 165 g
Krajina pôvodu Španielsko
Jednotka ks, kg

Paprička chalapeño

Paprika jalapeño je druh papriky pochádzajúci z Mexika, ktorý sa v súčasnosti pestuje a konzumuje po celom svete. Za svoje meno vďačia mestu Jalapa vo Veracruz (Mexiko), kde boli prvýkrát pestované.

Paprika jalapeño je stredne veľká paprika, ktorá je zvyčajne 5 až 10 centimetrov dlhá a približne 2,5 centimetra v priemere. V mladosti sú jasne zelené, ale keď dozrievajú, sčervenajú. Papriky Jalapeño sú známe svojou výraznou chuťou a miernou horkosťou, so Scovilleho indexom 2 500 – 8 000 jednotiek.

Jalapeño papričky sa často používajú v mexickej a texasko-mexickej kuchyni a sú kľúčovou zložkou mnohých jedál, ako je salsa, guacamole a nachos. Môžu sa tiež použiť na pridanie chuti a tepla do širokej škály jedál, vrátane polievok, duseného mäsa, omáčok a marinád. Jalapeñské papričky sa môžu jesť čerstvé, nakladané alebo konzervované. Po vysušení a miernom zaúdení sa z jalapeña stane chipotle paprička, ďalšia z pochúťok mexickej kuchyne, prítomná vo všetkých druhoch dusených jedál, marinád...

Predpokladá sa, že majú protizápalové vlastnosti a môžu pomôcť znížiť riziko niektorých chorôb, ako sú srdcové choroby a rakovina. Jalapeño papričky sú tiež dobrým zdrojom vitamínov a minerálov, ako je vitamín C, vitamín B6 a draslík.

Napriek mnohým zdravotným benefitom je pri ich konzumácii dôležité postupovať opatrne, pretože môžu byť veľmi pikantné a u niektorých ľudí spôsobiť podráždenie alebo alergické reakcie. Je tiež dôležité zaobchádzať s papričkami jalapeño opatrne, pretože oleje, ktoré obsahujú, môžu dráždiť pokožku a najmä oči!!!
Celkovo je paprička jalapeño chutnou a všestrannou ingredienciou, ktorá dokáže dodať chuť a teplo širokej škále jedál. Sú tiež dobrým zdrojom živín a majú potenciálne zdravotné výhody. Pri ich konzumácii alebo manipulácii s nimi je však dôležité byť opatrný, aby nedošlo k podráždeniu alebo alergickým reakciám.

8410972200063

Tabuľka dát

Typ balenia
V skle (vrchnák bez BPA)
Podľa nálevu
Ochutené v oliv.oleji

V rovnakej kategórií

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: