GLUTEN FREE
HANDMADE
IFS Food
IFS SGS

Zloženie: Kaviár z morského ježka, pitná voda, jedlá soľ.

Sterilizovaný výrobok. GLUTEN FREE.

Nádoba: v sterilnom balení gillet s ľahkým otváraním. Bez BPA (bez ťažkých kovov).
Objem: 50ml

Alergény: Ryby a výrobky z nich.

Hmotnosť netto:  50 g    

Hmotnosť pevného podielu: 45 g

Krajina pôvodu:    Španielsko

Rybolovná oblasť:  Biskajský záliv, Atlantický oceán

Skladovanie:
Skladovať v suchu, chrániť pred pôsobením priameho slnečného žiarenia a pred mrazom.

Pri izbovej teplote
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 24 hodín.

   Výživové hodnoty na 100g výrobku

   Energetická hodnota

   386 kJ / 92 Kcal

   Tuky

   2,9 g

 - z toho nasýtené mastné kyseliny

   1,2 g

   Sacharidy

   1 g

 - z toho cukry

   0 g

   Bielkoviny

   15 g

   Soľ

   0,7 g

Uvedené informácie sa môžu líšiť v závislosti na výrobkoch. Ďakujeme Vám za pochopenie.


Kaviár z morského ježka

Morský ježko je na našich stoloch stále viac známy a cenený. Ponúka nám autentickú chuť mora. Ako povedal Julio Camba, galícijský novinár, spisovateľ a komik: „Neexistujú morské plody, ktoré by tak dokonale stelesňovali more. Ak ste to ešte neochutnali, mali by ste.

Východiskom pre prípravu tohto kaviáru z morských ježkov je výber tých najlepších ježoviek.

Kaviár z morských ježkov, veľmi populárny vo Francúzsku, Japonsku a Španielsku (najmä na pobreží Kantábrie, Katalánsku, Cádizu a Baleárskych ostrovoch) sa obzvlášť dobre kombinuje v miešaných vajciach, polievkach, krémoch a cestovinách, hoci Serrats navrhuje jesť kaviár z morských ježkov, ako je prezentovaný v plechovke bez BPA, prírodný, s lahodnou a hlbokomorskou príchuťou.

 Tento kaviár z morského ježka sa dodáva v 50g balení. (čistá hmotnosť). Aby sa zabezpečilo, že spotrebiteľ z neho dostane maximum, kaviár z morského ježka sa podáva iba s vodou, soľou a citrónom. Nutričnú hodnotu týchto ikier morských ježkov zvýrazňuje bielkovina (7,8 g na 100 g), nízka kalorická hodnota s vysokým príspevkom železa a fosforu. Okrem toho konzumácia kaviáru morského ježka poskytuje telu sacharidy, sodík a nasýtené mastné kyseliny.

 Ikry z morského ježka s neporovnateľnou chuťou poskytujú hlbokú oceánsku arómu: „Neexistujú morské plody, ktoré by syntetizovali more tak dokonale ako ikry morského ježka.“

8410040311236

Tabuľka dát

Typ balenia
Gillet s ľ.o. (sterilné)
Podľa nálevu
Vo vlastnej šťave

V rovnakej kategórií

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: